fbpx
Business Management Program / Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap

Geen duurzame, zakelijke groei zonder persoonlijke ontwikkeling van jezelf en je medewerkers. Daar hebben we bij Business Life School een bijzondere visie op.

Investeren in jezelf, je relatie en je medewerkers, dat doe je met (persoonlijk) leiderschap.

Tijdens deze module ontdek je waarom verandering in je bedrijf, bij je mensen én bij je levenspartner altijd bij jezelf begint.  Zelf de eindverantwoordelijkheid nemen voor verandering, zowel in je bedrijf als in je relaties, is uitermate cruciaal voor succesvolle groei. Anders zien, is anders zijn.

“People usually don’t have a business problem, they have a personal problem that reflects in their business.”

Doorgedreven performantie en topprestaties bereik je niet alleen met beproefde businessmodellen en winstoptimalisaties. Ook energie management en emotionele intelligentie zijn van levensbelang voor een vitale business met vitale medewerkers.

Daarnaast is een stabiele thuisomgeving en een energie-gevende relatie met je levenspartner (en kinderen) essentieel om gelukkig te zijn en zorgeloos te kunnen ondernemen. Relationeel management is een onmisbaar element in het succes van een ondernemer. Hoe houd je het thuisfront gelukkig terwijl je werkt? Hoe behoud je polariteit in je relatie? Hoe maak je de band met je gezin sterk zonder dat je er daarom elke dag hoeft te zijn voor hen?

 *IQ: Intelligence Quotient, EQ: Emotional Quotient, AQ: Adversity Quotient

De opleidingsmodule Persoonlijk Leiderschap van Business Life School gidst jou, en je medewerkers, naar meer zelfkennis, zelf-management en bewust-zijn zodat je in alle omstandigheden steeds bewust bent dat je een keuze hebt. Energiek, veerkrachtig en daadkrachtig optreden in stresssituaties en tools voor meer zelfzorg komen overvloedig aan bod in deze opleiding.

Deze module geeft je alle mogelijkheden om je lifestyle en relaties te doen floreren met:

  • Persoonlijk Leiderschap
  • Energie Management
  • Relatie Management
  • Mannelijke energie
  • Vrouwelijke energie

Persoonlijk Leiderschap is relevant voor elk type ondernemer die zowel zakelijke als persoonlijke groei wil maximaliseren.

Van een startende ondernemer, zelfstandige zaakvoerder tot een doorwinterde bedrijfsleider die zijn bedrijf zelf-opererend wil maken, of zijn business wil voorbereiden met een solide basis voor sterke groei.

Elke ondernemer die zijn bedrijf aantrekkelijk wil maken voor young potentials en talentvolle medewerkers, die op zoek zijn naar een efficiënte organisatie en een bedrijfscultuur waar growth mindset en persoonlijke groei voorop staan.

Alle bedrijfsleiders van start- of scale-up bedrijven die een teamgevoel willen creëren en de relaties met hun medewerkers naar een hoger niveau willen tillen.

Alle ondernemers die op zoek zijn naar work-life integration, en concreet advies verlangen over persoonlijke groei in alle domeinen die bijdragen tot een vervuld, vitaal en succesvol leven.

 Vaak zien we dat ondernemers hun levenspartner meebrengen naar deze opleiding. Samen groeien is vaak de beste manier om tot een duurzame en gelukkige relatie te komen.

RodeBol Events
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent

 

  • zaterdag 11 september 2021
  • zaterdag 19 februari 2022
  • zaterdag 24 september 2022

Voordelen van onze opleidingen

Better results, better life

 Zakelijke groei: of je nu meer winst, structuur of vrijheid verlangt

Persoonlijke ontwikkeling, kiezen vanuit je essentie

Duurzame people management skills

Meer tijd voor nieuwe projecten

Levenskwaliteit

Meer energie en focus

Inzicht in emotionele intelligentie en zelf-bewustzijn

Authentieke(re) relaties

Testimonials

“Deze BMP opleiding is voor mij vooral een bevestiging, een orgelpunt, een synthese van wat ik allemaal diep in mezelf al wist, van losse puzzelstukjes die nu in elkaar schuiven tot één mooi geheel.”

Tom V.

Motiverend, inspirerend, empowering. Uit het (bedrijfs-)leven gegrepen. Doelgerichte en transparante modellen, doorspekt met praktijkervaring. “

Jan-Pieter D.

Wat een boost! Een nieuw begin voor mijn bedrijf. Eindelijk heb ik de juiste structuur en handvaten gekregen om mijn bedrijf te runnen.”

Amélie B.