fbpx

Over ons

Wie zijn we?

Business Life School is een opleidingsbedrijf dat ondernemers en zelfstandigen activeert met relevante kennis en inzichten om hun bedrijf te optimaliseren en hun leven te balanceren.

Onze opleidingen en programma’s bieden ondernemers systemen en structuren die zakelijke en persoonlijke groei maximaliseren, omdat we vertrekken vanuit de essentie van het individu. De ondernemer. De leider. De coach.

Better results better life Business Life School

Zinvol & duurzaam groeien

Bij Business Life School geloven we dat duurzame groei vertrekt vanuit de essentie van het individu. Want als je meer structuur brengt in je business, én daarmee succes boekt, dan zijn wij overtuigd dat je deze balans ook zal kunnen integreren in je persoonlijk, relationeel en sociaal leven. Omgekeerd geldt hetzelfde: humane principes reflecteren zich ook in je business.

MANIFEST

Onze waarden

Betekenis geven aan je leven en je business, dat doe je door waarde-vol te zijn en waarde toe te voegen. Bij Business Life School creëren we waarde door onze klanten leiderschap te laten nemen over zichzelf. Daar begint alles. Deze cultuur en mindset geven we graag door aan onze community.

Humor

Vrijheid

Authenticiteit

Verantwoordelijkheid

Dankbaarheid

Verbinding

Professionaliteit

Waarom kiezen voor de Business Life School experience?

Better results, better life

Naast beproefde businessmodellen en een frictieloze, digitale strategie hebben we vandaag meer nodig om veerkrachtig te kunnen omgaan met economisch-maatschappelijke events en hogere verwachtingen van klanten.

Bij Business Life School geloven we sterk in de kracht van het individu.

Welke mindset, attitude en interpersoonlijke skills kunnen leiden tot sterke teams, samenwerking en zakelijke vooruitgang?

En hoe maak je tijd vrij voor nieuwe projecten of meer levenskwaliteit?