fbpx
Business Management Program / Leiderschap

Leiderschap

Geen duurzame, zakelijke groei zonder persoonlijke ontwikkeling en de juiste vorm van leiderschap van jezelf en je medewerkers. Daar hebben we bij Business Life School een bijzondere visie op. We gidsen jou, en je medewerkers, naar meer zelfkennis, zelf-management en bewust-zijn, zodat je in alle omstandigheden bewust bent dat je steeds een keuze hebt.

Investeren in jezelf, je relatie en je medewerkers, dat doe je met persoonlijk leiderschap. Tijdens deze module ontdek je waarom verandering in je bedrijf, bij je mensen én bij je levenspartner altijd bij jezelf begint.  Via de 7 inzichten van Business Life School leer je om zelf de eindverantwoordelijkheid te nemen voor verandering. Anders zien, is anders zijn.

Leiderschap in je bedrijf staat of valt met de fundamenten van een onderbouwde missie, visie en waarden-structuur. Daarmee bedoelen we geen zinsconstructies die gemaakt zijn door de bedrijfsleider, niet geleefd, noch gedragen worden door het team. Wel gaan we onderzoeken, via verschillende perceptuele posities samen met je team, wat er nu precies cruciaal is voor de duurzame groei van jouw team en jouw bedrijf.

Doorgedreven performantie en topprestaties bereik je niet alleen met beproefde businessmodellen, strategieën en winstoptimalisaties. Switchen tussen de juiste leiderschapsstijlen is cruciaal om succesvol te groeien met je team en je bedrijf. Het opmaken van de juiste spelregels en draaiboeken is een essentieel onderdeel om van je bedrijf een zelfwerkende organisatie te maken die niet afhankelijk is van personen, wel van mensen die procedures kunnen uitvoeren. Duidelijkheid is kracht.

 *IQ: Intelligence Quotient, EQ: Emotional Quotient, AQ: Adversity Quotient

Duidelijkheid is kracht

In deze module zet je je visie om in een effectieve strategie om succesvol van A naar B te evolueren met je bedrijf:

• Bepaal je missie, visie, waarden en normen
• De 7 inzichten van persoonlijk leiderschap
• Constante innovatie en vernieuwing
• De verschillende leiderschapsstijlen
• Spelregels en draaiboeken
• Einddoelen en jaardoelen
• Focus op winst in plaats van omzet

 

 

Voordelen van onze opleidingen

Better results, better life

 Zakelijke groei: of je nu meer winst, structuur of vrijheid verlangt

Inzicht in emotionele intelligentie en zelf-bewustzijn

Persoonlijke ontwikkeling, kiezen vanuit je essentie

Duurzame people management skills

Meer tijd voor nieuwe projecten

Meer energie en focus

Authentieke(re) relaties

Levenskwaliteit

Testimonials

“Deze BMP opleiding is voor mij vooral een bevestiging, een orgelpunt, een synthese van wat ik allemaal diep in mezelf al wist, van losse puzzelstukjes die nu in elkaar schuiven tot één mooi geheel.”

Tom V.

Motiverend, inspirerend, empowering. Uit het (bedrijfs-)leven gegrepen. Doelgerichte en transparante modellen, doorspekt met praktijkervaring. “

Jan-Pieter D.

Wat een boost! Een nieuw begin voor mijn bedrijf. Eindelijk heb ik de juiste structuur en handvaten gekregen om mijn bedrijf te runnen.”

Amélie B.