fbpx

Business Management Program

De opleidingen en programma’s van Business Life School activeren jouw bedrijf met het Business Management Program –  dat zakelijke, én persoonlijke, groei maximaliseert.

Dankzij meer structuur en organisatie krijg je de juiste mensen, én skills, op de juiste plek. Als zaakvoerder run je het bedrijf met heldere doelen en concrete actieplannen, steeds gericht op duurzame groei. Zowel je team, als jezelf, krijgen meer focus. En er komt meer tijd voor nieuwe projecten en meer levenskwaliteit.

Het Business Management Program van Business Life School is dé businessopleiding bij uitstek. Dit programma brengt organisatie en structuur binnen jouw bedrijf dankzij moderne technieken in leiderschap, management, sales, marketing, coaching en communicatie.

Het Business Management Program leert je hoe je als Vlaamse bedrijfsleider en manager je visie omzet in een beproefd systeem, je mensen optimaal aanstuurt en je business verder ontwikkelt naar duurzame groei.

Dit programma bestaat uit 8 opleidingsdagen die zijn onderverdeeld in 4 blokken van 2 dagen, verspreid over een periode van 4 tot 10 maanden, zodat je voldoende inspiratie- en kennismomenten hebt om gedurende een langere periode het beste uit jezelf, je team en je bedrijf te halen.

Het Business Management Program biedt 4 verschillende opleidingsmodules die je kan volgen tijdens 8 opleidingsdagen, verspreid over een periode van 4 tot 10 maanden. Je hebt ook recht op 1/2 dag “in company”-begeleiding.

Het Business Management Program bestaat uit 4 opleidingsmodules:

Leiderschap – duidelijkheid is kracht (2 dagen)
Visie en strategie bepalen

Management – organiseer win-win-win (2 dagen)
Systemen en structuur organiseren

Sales & marketing – voeg waarde toe (2 dagen)
Externe klanten maken

Coaching & communicatie – betrokkenheid is groei (2 dagen)
Interne klanten verbinden

Het Business Management Program is relevant voor elk type ondernemer die zowel zakelijke als persoonlijke groei wil maximaliseren.

Van een startende ondernemer, zelfstandige zaakvoerder tot een doorwinterde bedrijfsleider die zijn bedrijf zelf-werkend wil maken, of zich wil voorbereiden met een doordachte exitstrategie.

Elke ondernemer die zijn bedrijf aantrekkelijk wil maken voor young potentials en talentvolle medewerkers die op zoek zijn naar een efficiënte organisatie en bedrijfscultuur waar growth mindset en persoonlijke groei voorop staan.

Alle start- of scale-ups bedrijven die een teamgevoel willen creëren en de relaties met hun medewerkers naar een hoger niveau willen tillen.

Ontdek elke opleidingsmodule

Business Management Program

Management

Systemen en structuur organiseren

Sales & Marketing

Nieuwe klanten genereren

Leiderschap

Visie en strategie bepalen

Coaching & Communicatie

Mensen en interne klanten verbinden

Voordelen van onze opleidingen

Better results, better life

 Zakelijke groei: of je nu meer winst, structuur of vrijheid verlangt

Inzicht in emotionele intelligentie en zelf-bewustzijn

Persoonlijke ontwikkeling, kiezen vanuit je essentie

Duurzame people management skills

Meer tijd voor nieuwe projecten

Meer energie en focus

Authentieke(re) relaties

Levenskwaliteit

Testimonials

“Deze BMP opleiding is voor mij vooral een bevestiging, een orgelpunt, een synthese van wat ik allemaal diep in mezelf al wist, van losse puzzelstukjes die nu in elkaar schuiven tot één mooi geheel.”

Tom V.

Motiverend, inspirerend, empowering. Uit het (bedrijfs-)leven gegrepen. Doelgerichte en transparante modellen, doorspekt met praktijkervaring. “

Jan-Pieter D.

Wat een boost! Een nieuw begin voor mijn bedrijf. Eindelijk heb ik de juiste structuur en handvaten gekregen om mijn bedrijf te runnen.”

Amélie B.