fbpx
Business Management Program / Sales Principes

Sales Principes

Geen sales, geen groei. Vaak zijn ondernemers gestart vanuit een business idee of vanuit de ontwikkeling van een nieuw product of dienst. Dit kunnen verkopen en op een doeltreffende wijze naar de markt brengen, dat is toch wel een vakgebied op zich.

Het aankoopbeslissingsproces is de laatste 10 jaar ook sterk geëvolueerd, waardoor sales en marketing een shift hebben gekend van een outbound naar een inbound model. Als je vandaag impact wil maken met je go-to-market strategie, dan is het aangewezen om een sterk geïntegreerde funnel op te zetten. Maar niet alleen dat, bij sales gaat het ook over menselijke principes die je helpen om het business DNA en de behoefte van je klanten goed in te schatten. Verbindend verkopen, dat leer je bij Sales Principes van Business Life School.

Tijdens deze module ontdek je de meest geavanceerde technieken in verkoop en nemen we het ganse salestraject onder de loep:

  • Een winnende sales attitude
  • Sales psychologie
  • 8 stappen van een verkoopsgesprek
  • Je eigen salessysteem bouwen
  • Sales management

Beginner of gevorderd in sales? Of gewoon ondernemer die de instroom van klanten wil verhogen? Geen twijfels. Iedereen die moderne salestechnieken wil leren of opfrissen, is welkom bij Sales Principes van Business Life School.

Voor alle individuen die koopsignalen van prospecten beter willen leren herkennen, een growth mindset en communicatie willen leren om meer resultaat te halen uit verkoopsgesprekken, en meer business te genereren uit inbound marketing leads.

Van een startende ondernemer, zelfstandige zaakvoerder tot een doorwinterde bedrijfsleider die zijn bedrijf zelf-opererend wil maken, of zijn business wil voorbereiden met een solide basis voor sterke groei.

RodeBol Events
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent

 

  • dinsdag 12 oktober 2021
  • donderdag 21 april 2022
  • dinsdag 25 oktober 2022

Voordelen van onze opleidingen

Better results, better life

 Zakelijke groei: of je nu meer winst, structuur of vrijheid verlangt

Persoonlijke ontwikkeling, kiezen vanuit je essentie

Duurzame people management skills

Meer tijd voor nieuwe projecten

Levenskwaliteit

Meer energie en focus

Inzicht in emotionele intelligentie en zelf-bewustzijn

Authentieke(re) relaties

Testimonials

“Deze BMP opleiding is voor mij vooral een bevestiging, een orgelpunt, een synthese van wat ik allemaal diep in mezelf al wist, van losse puzzelstukjes die nu in elkaar schuiven tot één mooi geheel.”

Tom V.

Motiverend, inspirerend, empowering. Uit het (bedrijfs-)leven gegrepen. Doelgerichte en transparante modellen, doorspekt met praktijkervaring. “

Jan-Pieter D.

Wat een boost! Een nieuw begin voor mijn bedrijf. Eindelijk heb ik de juiste structuur en handvaten gekregen om mijn bedrijf te runnen.”

Amélie B.