fbpx
Business Management Program / People Management Skills

People Management Skills

Ook al wordt onze maatschappij en het bedrijfsleven ondersteboven gezet door digitale revolutie en een razendsnelle technologische vooruitgang, we doen nog steeds zaken met mensen én voor mensen.

Naast beproefde businessmodellen en een frictieloze, digitale strategie hebben we vandaag meer nodig om veerkrachtig te kunnen omgaan met economisch-maatschappelijke events en hogere verwachtingen van klanten én medewerkers.

Mensen motiveren, je teams effectief aansturen, je partners overtuigen van bepaalde beslissingen, dat doe je met heldere communicatie en constructieve dialoog.

“De kwaliteit van je communicatie bepaalt de kwaliteit van je leven, én je relaties.”

In deze module krijg je alle technieken mee om helder te communiceren en doeltreffend te onderhandelen:

Communicatie met het universum
Communicatie met jezelf
Dialoog met anderen
Professionele communicatie
Onderhandelingsprincipes
NLP essentials (NLP = Neurolinguïstisch Programmeren)

People Management Skills van Business Life School is relevant voor elk type ondernemer die zowel zakelijke als persoonlijke groei wil maximaliseren.

Van een startende ondernemer, zelfstandige zaakvoerder tot een doorwinterde bedrijfsleider die zijn bedrijf zelf-opererend wil maken, of zijn business wil voorbereiden met een solide basis voor sterke groei.

 Elke ondernemer die zijn bedrijf aantrekkelijk wil maken voor young potentials en talentvolle medewerkers, die op zoek zijn naar een efficiënte organisatie en een bedrijfscultuur waar growth mindset, transparante communicatie en omgang voorop staan.

Alle bedrijfsleiders van start- of scale-up bedrijven die een teamgevoel willen creëren en de relaties met hun medewerkers of hun partners naar een hoger niveau willen tillen.

RodeBol Events
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent

 

  • dinsdag 29 juni 2021
  • vrijdag 26 november 2021
  • donderdag 12 mei 2022
  • donderdag 27 november 2022

Voordelen van onze opleidingen

Better results, better life

 Zakelijke groei: of je nu meer winst, structuur of vrijheid verlangt

Persoonlijke ontwikkeling, kiezen vanuit je essentie

Duurzame people management skills

Meer tijd voor nieuwe projecten

Levenskwaliteit

Meer energie en focus

Inzicht in emotionele intelligentie en zelf-bewustzijn

Authentieke(re) relaties

Testimonials

“Deze BMP opleiding is voor mij vooral een bevestiging, een orgelpunt, een synthese van wat ik allemaal diep in mezelf al wist, van losse puzzelstukjes die nu in elkaar schuiven tot één mooi geheel.”

Tom V.

Motiverend, inspirerend, empowering. Uit het (bedrijfs-)leven gegrepen. Doelgerichte en transparante modellen, doorspekt met praktijkervaring. “

Jan-Pieter D.

Wat een boost! Een nieuw begin voor mijn bedrijf. Eindelijk heb ik de juiste structuur en handvaten gekregen om mijn bedrijf te runnen.”

Amélie B.