fbpx

Wat is jouw rol bij Business Life School (BLS)?

Hey, ik ben Maddy, of zoals ze bij BLS zeggen: Maddysoooon πŸ™‚ Van oorsprong hartstikke Nederlands, maar voor mijn grote liefde ben ik verhuisd naar het gezellige Antwerpen. Ik ben de verloofde van Gunther, mama van een kleine, 5-jarige apenkop genaamd Morrison-James en sinds dit jaar op tram 4 gesprongen.

Mijn rol bij BLS is Office & Event Manager, dus ik organiseer zowel de backoffice, als de volledige organisatie van events & opleidingen. Daarnaast sta ik in voor HR-taken, zoals het opstellen van vacatures, screening en interviewen van kandidaten.

Welke talenten zet je neer in jouw functie?

Om ervoor te zorgen dat onze events tot in de puntjes verlopen en verzorgd zijn, moet ik goed kunnen organiseren en communiceren. De deelnemers kunnen erop rekenen dat ik voor hen klaarsta om ze van alle gemakken te voorzien, zodat zij in alle focus kunnen leren, oefenen en verbinden.Β  Dit doe ik met een glimlach, een positieve instelling, een lekkere dosis humor en geregeld een stiekem dansje achter in de zaal.

Waar word je blij van?

Verre, lange reizen maken met de rugzak, de blauwe ogen van mijn zoon, wandelen op blote voeten, dansjes doen in de zon met mijn ogen dicht, wasabi-nootjes en heel hard meezingen met liedjes van ABBA.

Daarnaast word ik erg blij wanneer ik zie dat we impact maken in het leven van ondernemers. Hetzij op een event, bij een knikkend gezicht of een brede glimlach tijdens een keynote. Hetzij op een van onze opleidingen wanneer de deelnemers met een nieuwe glans in hun ogen de zaal verlaten, en er met volle overtuiging en zin weer willen invliegen om hun bedrijf te optimaliseren en hun leven te balanceren.

Wat demotiveert jou?

Wanneer er een negatieve sfeer leeft rondom mij, of wanneer mensen alleen maar zien wat er niet is. Ik hou juist van denken in mogelijkheden. Verder kan ik erg slecht tegen onrechtvaardigheid, en mensen die zich niet aan hun woord houden. Wanneer er niet enthousiast gereageerd wordt op iets waar ik zelf erg blij van word, dan kan dit mij ook demotiveren. Maar goed, mijn eigen enthousiasme is vaak erg moeilijk te evenaren. πŸ™‚

Hoe zou je je dagen spenderen als je de Euromillions jackpot wint?

Wanneer ik de Euromillions win, dan ga ik zoveel mogelijk reizen, overal het plaatselijk eten proeven en investeren in vastgoed.

Wat is jouw favoriete quote of levensmotto?

Mijn favoriete quote komt van een 100 jarig, waanzinnig cool stijlicoon genaamd Iris Apfel: β€œMore is more, and less is a bore.” En mijn levensmotto is: β€œI live a life of abundance, and in unapologetic extraness.”

Maddy, vandaag is het jouw dag: 29 juni 2022! Happy Birthday! Nog enkele maanden en dan kunnen we ook jouw 1-jarig bestaan bij Business Life School vieren. Van harte dank voor jouw kostbare bijdrage aan het BLS Team!

Benieuwd welk team bij Business Life School ondernemers helpt met betekenisvolle groei? Ontdek meer op www.businesslifeschool.com/team.

 

 

Spread the love