fbpx

Maak kennis met Ingrid Crollet, Business Coach

 

Wat is jouw rol bij Business Life School?

Als Business Coach help ik zaakvoerders met alles wat ze leren in de opleidingsmodules van het Business Management Program concreet toe te passen. “Hoe doe ik dat nu in ‘t echt?”

 

Welke talenten zet je neer in jouw functie?

Mijn intuïtie, mijn nieuwsgierigheid, mijn warme directheid en mijn communicatie-vaardigheden. Ik voel snel aan wat er leeft, wat er broeit, wat er niet wordt gezegd, maar wel wil gehoord worden. Ik ben geboeid door de manier waarop mensen in het leven staan en waarom ze doen wat ze doen. Snel denken, verbaal sterk zijn en zelf-relativering geven me de mogelijkheid om lichtheid, mildheid en openheid te creëren. Zo help ik mensen snel stappen vooruit te zetten. Mijn ervaring in coaching en training van communicatievaardigheden zorgt ervoor dat ik mensen sterker kan maken in het voeren van echte, verbindende gesprekken.

 

Waar word je blij van?

Ik word blij van connectie, verbinding te voelen met andere mensen. Van echt te begrijpen wat iemand wil zeggen, wat die nodig heeft. Van mensen te helpen hun eigen sterktes aan te boren en te helpen groeien. Wanneer de ‘Aha!’ op een gezicht en de sprankel in de ogen verschijnen, als met een andere, verse blik naar de eigen situatie wordt gekeken. Ik word er blij van dat mensen ineens (weer) mogelijkheden zien. Van onnozel doen, van een goed gesprek, van Toscaanse stadjes en landschappen, van mensen die met zichzelf kunnen lachen, van een boswandeling, van een Westmalle Tripel in fijn gezelschap, van een schone zin in een boek, van met mijn lief spontaan te beginnen dansen in de living.

 

Wat demotiveert jou?

Wanneer mensen blijven weigeren ‘in eigen hart te kijken’, naar hun eigen aandeel te kijken en enkel naar anderen wijzen, kan het behoorlijk lastig worden om verandering mogelijk te maken. Niet-efficiënte manieren van werken, onnodige rompslomp, getalm en getreuzel. Ik heb nogal graag dat de dingen vooruitgaan.

 

Hoe zou je je dagen spenderen als je de Euromillions jackpot wint?

Alles blijven doen waar ik blij van word. En een huisje kopen in de buurt van Siena, Italië.

 

Wat is jouw favoriete quote of levensmotto?

Love people enough by telling them the truth.

Respect them enough by trusting they can handle It.

Love yourself enough by speaking your truth.

Respect yourself enough by trusting it is valuable.

 

Benieuwd welk team bij Business Life School ondernemers helpt met betekenisvolle groei?

Ontdek meer op www.businesslifeschool.com/team

 

Spread the love