fbpx
Business Management Program / Marketing Fundamentals

Marketing Fundamentals

Tijdens de opleidingsmodule Marketing Fundamentals van Business Life School leer je over begrippen en technieken die binnen de marketing & sales funnel essentieel zijn om jouw prospect van een anonieme web visitor te loodsen naar een loyale klant. Jouw ultieme doel in marketing is tenslotte om ‘prosumers’ te creëren die houden van jouw merk en dit uitdragen in hun persoonlijke netwerk.

Het marketingberoep is de voorbije tien jaar bijzonder veranderd. Door digitalisering begint het aankoopbeslissingsproces vandaag voor een groot deel online. Bovendien is het landschap van marketing technologie geëvolueerd van circa 500 tools in 2010 naar niet minder dan 8000 tools in 2020*. Dit vraagt nieuwe skills, maar ook nieuwe strategieën.

Een moderne aanpak voor jouw marketingstrategie is Content Marketing, waarbij je je doelpubliek kan aantrekken met waardevolle en relevante content. Content dat leidt tot acties die converteren in win-win business en resulteren in loyale klanten.

“Content marketing is a strategic marketing approach focused on creating and distributing valuable, relevant, and consistent content to attract and retain a clearly defined audience — and, ultimately, to drive profitable customer action.”

contentmarketinginstitute.com

*Chiefmartec.com, Marketing Technology Landscape Supergraphic (2020)

De opleidingsmodule Marketing Fundamentals biedt jou een volledig overzicht en bruikbare modellen om meteen aan de slag te gaan:

CONNECT

  • Creëer een sterk merkverhaal met een merkidentiteit die resoneert
  • Verbind met je doelgroep op authentieke wijze: wie is jouw ideale avatar en hoe kan je met persona marketing en campagnes daarop inspelen?

ENGAGE

  • Maak de ervaring klantgericht, doeltreffend en onvergetelijk
  • Hoe zorg je voor een frictieloze, digitale marketing die inbound en outbound channels integreert doorheen de funnel?

DELIGHT

  • Bouw vertrouwen, affiniteit en loyaliteit dankzij community, social media en feedback mechanismen

Beginner of gevorderd in sales of marketing? Of gewoon ondernemer die de instroom van klanten wil verhogen? Geen twijfels. Iedereen die moderne marketingtechnieken wil leren of opfrissen, is welkom bij Marketing Fundamentals van Business Life School.

Van een startende ondernemer, zelfstandige zaakvoerder tot een doorwinterde bedrijfsleider die zijn bedrijf zelf-opererend wil maken, of zijn business wil voorbereiden met een solide basis voor sterke groei.

Als je van plan bent om nieuwe producten of diensten te lanceren of je bestaande klanten te bedienen via nieuwe kanalen of met een betere totaalervaring, dan is deze module ongetwijfeld iets voor jou

RodeBol Events
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent

 

  • dinsdag 21 september 2021
  • donderdag 20 januari 2022
  • dinsdag 6 september 2022

Voordelen van onze opleidingen

Better results, better life

 Zakelijke groei: of je nu meer winst, structuur of vrijheid verlangt

Persoonlijke ontwikkeling, kiezen vanuit je essentie

Duurzame people management skills

Meer tijd voor nieuwe projecten

Levenskwaliteit

Meer energie en focus

Inzicht in emotionele intelligentie en zelf-bewustzijn

Authentieke(re) relaties

Testimonials

“Deze BMP opleiding is voor mij vooral een bevestiging, een orgelpunt, een synthese van wat ik allemaal diep in mezelf al wist, van losse puzzelstukjes die nu in elkaar schuiven tot één mooi geheel.”

Tom V.

Motiverend, inspirerend, empowering. Uit het (bedrijfs-)leven gegrepen. Doelgerichte en transparante modellen, doorspekt met praktijkervaring. “

Jan-Pieter D.

Wat een boost! Een nieuw begin voor mijn bedrijf. Eindelijk heb ik de juiste structuur en handvaten gekregen om mijn bedrijf te runnen.”

Amélie B.