fbpx
Business Management Program / Management

Management

Structuur brengen in je bedrijf is een topuitdaging als je aan het groeien bent. Zonder de operationele werking te vertragen en steeds vernieuwend te willen werken, bestaat de kunst erin om de ideale mix te vinden tussen mensen, tools en processen.

De juiste mensen op de juiste plek inzetten, tijdig, efficiënt en effectief tewerk gaan, daar droomt toch elke ondernemer van? En een bedrijf succesvol runnen in tijden van chaos, of dat zonder jouw dagdagelijkse aandacht toch de koers blijft houden. Hoe organiseer je dat nu in de praktijk?

De Management Module is erop gericht om organisatie en structuur binnen jouw bedrijf te brengen dankzij het systeem van de 4 managementniveaus. Door te bepalen waar jij je precies bevindt op de managementniveaus, kan je duidelijkheid brengen en doorgroeien naar het volgende niveau.

Deze module geeft de ondernemer een helicopterview van de rollen, die zowel bedrijfsleiders als managers, nodig hebben om hun bedrijf en teams met impact aan te sturen.

Je leert werken met de juiste prioriteiten vertrekkende vanuit het jaar-maand-weeksysteem, waardoor je steeds meer aandacht kan geven aan de belangrijke, niet-dringende zaken. Je doet aan effectief self-management in plaats van time management, waar je niet langer achter de feiten aanholt en al te vaak brandjes moet blussen.

Je trekt de juiste mensen aan door het opzetten van succesvolle wervingscampagnes en leert hoe je de leiding neemt in selectiegesprekken, zodat mensen zich dienen te kwalificeren om bij jou te kunnen werken. Je wordt getraind in evaluatie- en groeigesprekken, zodat persoonlijke groei voor jouw mensen mogelijk wordt. Persoonlijke ontwikkeling gaat altijd zakelijke ontwikkeling vooraf.

Je behandelt je mensen als interne klanten en gaat steeds op zoek naar een win-win-win, waardoor er duurzame groei van binnenuit ontstaat bij je team. Optimale samenwerking tussen de binnen- en buitendienst in je bedrijf kan nooit bestaan zonder de juiste weerstand. Hoe je dat precies doet, leer je in deze module.

In deze module zorg je voor organisatie en structuur in je bedrijf door het uitbouwen van je eigen managementsysteem:

• Werk vanuit de 4 managementniveaus
• Jaar -maand-weeksysteem
• Management bestaat uit 4 rollen
• Actieplannen: focus op resultaat
• Werving- en selectiecampagnes
• Evaluatie- en groeigesprekken
• Binnendienst versus buitendienst

Voordelen van onze opleidingen

Better results, better life

 Zakelijke groei: of je nu meer winst, structuur of vrijheid verlangt

Inzicht in emotionele intelligentie en zelf-bewustzijn

Persoonlijke ontwikkeling, kiezen vanuit je essentie

Duurzame people management skills

Meer tijd voor nieuwe projecten

Meer energie en focus

Authentieke(re) relaties

Levenskwaliteit

Testimonials

“Deze BMP opleiding is voor mij vooral een bevestiging, een orgelpunt, een synthese van wat ik allemaal diep in mezelf al wist, van losse puzzelstukjes die nu in elkaar schuiven tot één mooi geheel.”

Tom V.

Motiverend, inspirerend, empowering. Uit het (bedrijfs-)leven gegrepen. Doelgerichte en transparante modellen, doorspekt met praktijkervaring. “

Jan-Pieter D.

Wat een boost! Een nieuw begin voor mijn bedrijf. Eindelijk heb ik de juiste structuur en handvaten gekregen om mijn bedrijf te runnen.”

Amélie B.