fbpx
Business Management Program / Management Intensive

Management Intensive

De Management Intensive van Business Life School brengt organisatie en structuur binnen jouw bedrijf dankzij moderne technieken in leiderschap, management, training en coaching.

Deze module geeft de ondernemer een helicopterview van de rollen die zowel bedrijfsleiders als managers nodig hebben om hun bedrijf en teams met impact aan te sturen.Tijdens de Management Intensive van Business Life School leer je hoe je als zaakvoerder de dag van vandaag je mensen optimaal aanstuurt en je business verder ontwikkelt naar duurzame groei.

Dit programma wordt gegeven in 4 opeenvolgende dagen.

Deze module geeft de ondernemer een helicopterview van de rollen die zowel bedrijfsleiders als managers nodig hebben om organisatie en structuur te brengen:

  • Leider: duidelijkheid is kracht – weten
  • Manager: organiseer win-win-win – organiseren
  • Trainer: toegepaste kennis is macht – doen
  • Coach: betrokkenheid is groei – verbinden

Management Intensive is relevant voor elk type ondernemer die zowel zakelijke als persoonlijke groei wil maximaliseren.

Van een startende ondernemer, zelfstandige zaakvoerder tot een doorwinterde bedrijfsleider die zijn bedrijf zelf-opererend wil maken, of zijn business wil voorbereiden met een solide basis voor sterke groei.

 Elke ondernemer die zijn bedrijf aantrekkelijk wil maken voor young potentials en talentvolle medewerkers die op zoek zijn naar een efficiënte organisatie en bedrijfscultuur waar growth mindset en persoonlijke groei voorop staan.

 Alle start- of scale-ups bedrijven die een teamgevoel willen creëren en de relaties met hun medewerkers naar een hoger niveau willen tillen.

RodeBol Events
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent

 

 

  • woensdag 8 tem zaterdag 11 december 2021
  • woensdag 8 tem zaterdag 11 juni 2022
  • woensdag 7 tem zaterdag 10 december 2022

Voordelen van onze opleidingen

Better results, better life

 Zakelijke groei: of je nu meer winst, structuur of vrijheid verlangt

Persoonlijke ontwikkeling, kiezen vanuit je essentie

Duurzame people management skills

Meer tijd voor nieuwe projecten

Levenskwaliteit

Meer energie en focus

Inzicht in emotionele intelligentie en zelf-bewustzijn

Authentieke(re) relaties

Testimonials

“Deze BMP opleiding is voor mij vooral een bevestiging, een orgelpunt, een synthese van wat ik allemaal diep in mezelf al wist, van losse puzzelstukjes die nu in elkaar schuiven tot één mooi geheel.”

Tom V.

Motiverend, inspirerend, empowering. Uit het (bedrijfs-)leven gegrepen. Doelgerichte en transparante modellen, doorspekt met praktijkervaring. “

Jan-Pieter D.

Wat een boost! Een nieuw begin voor mijn bedrijf. Eindelijk heb ik de juiste structuur en handvaten gekregen om mijn bedrijf te runnen.”

Amélie B.