fbpx

Maak kennis

Events

No event found!

Wie zijn we?

Business Life School is een opleidingsbedrijf dat ondernemers en zelfstandigen activeert met relevante kennis om hun bedrijf te optimaliseren en hun leven te balanceren.

Business Management Program 2022

Het Business Management Program brengt organisatie en structuur binnen jouw bedrijf dankzij moderne technieken in leiderschap, management, sales, marketing, communicatie en coaching.

Een duurzaam groeiplan, hoe begin je eraan?

Ben je op zoek naar een verruiming van je business, maar weet je niet meteen hoe je dit concreet begint? Ik help je graag verder om mee te bouwen aan de structuur van je bedrijf en deze klaar te maken voor duurzame groei.

Blogs

Meet Ingrid, Business Coach

Meet Ingrid, Business Coach

Maak kennis met Ingrid Crollet, Business Coach   Wat is jouw rol bij Business Life School? Als Business Coach help ik zaakvoerders met alles wat ze leren in de opleidingsmodules van het Business Management Program concreet toe te passen. “Hoe doe ik dat nu in 't...

Meet Truus Business Development Stagiaire

Meet Truus Business Development Stagiaire

Maak kennis met Truus, Business Development Stagiaire   Wat heb je geleerd tijdens je stage bij Business Life School? “Be stubborn about your goals, and flexible about your methods.” Het is belangrijk om eerst en vooral jouw einddoel te bepalen, en dan zijn er...

Klaar voor verandering?

Ontdek wat het Business Management Program voor jouw bedrijf kan betekenen.