fbpx
Free webinar - De coronaproof ondernemer

Free webinar: De coronaproof ondernemer

Corona is al wat de klok slaat. Je durft misschien wel te denken dat “C.” je ondernemerschap doet blokkeren. En, het staat ook ondernemerschap, zoals je steeds hebt gedaan, in de weg. Toch is er een oplossing! Het goede nieuws is dat je niet ver hoeft te zoeken. Waar je 100% controle over hebt, is jouw eigen reactie op deze omstandigheden. Makkelijker gezegd dan gedaan? Ben jij een ondernemer die de oplossing in zichzelf wil vinden om vooruit te gaan? Dan is dit webinar iets voor jou…

Business Life School organiseert een online event om jou, ondernemer, te ondersteunen en de waarde te tonen waar Business Life School voor staat. Dit event is echter niet voor alle ondernemers weggelegd. Enkel voor die ondernemer die zichzelf oprecht in vraag durft stellen. Laat de natuurlijke selectie z’n gang maar gaan. Want Corona gaat niet direct veranderen. Het enige dat jij kan veranderen, is je eigen kijk hierop.

“Anders zien is anders zijn.” – Kevin Geeurickx

In dit kennismakingswebinar licht Business Life School toe hoe je bijvoorbeeld flexibel pivoteert in deze snel veranderende tijden. Wij staan voor leiderschap, management, communicatie, training en coaching van de Vlaamse ondernemer. Kort en krachtig. Eenvoudig en praktisch. Mens- en resultaatgericht. Zodat je het beste haalt uit jezelf, én je bedrijf. Eenvoudig en niet makkelijk.

“Change yourself, change your world.”

Wil je ook weten hoe je verbindend communiceert met je medewerkers? Schrijf je dan zeker in voor dit gratis webinar op dinsdag 30 maart van 10-12u.

Reserveer je plek vandaag nog

 

Over de spreker: Kevin Geeurickx, Founder Business Life School

Kevin spreekt al meer dan 15 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis die hij opgedaan heeft in zijn favoriet vakgebied: persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een verbindende, authentieke, en no-nonsense stijl die ervoor zorgt dat ondernemers hun doelen kunnen bereiken. Zowel professioneel, persoonlijk als relationeel. Vind hem op LinkedIn.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Mar 30 2021

Time

10:00 am - 12:00 am

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *