fbpx

Recessie of Progressie – Ondernemend vooruitdenken

De pandemie en de (energie)crisis hebben ons (bedrijfs)leven onstuimig gemaakt. Onzekerheid over onze gezondheid, onze economie, onze welvaart, geopolitieke conflicten en financieel ongemak zorgen voor een enorme draaglast. De ene existentiële crisis na de andere vroeg om veerkracht, om betekenisvolle verandering… Terwijl we volop bezig zijn met ons leiderschap, onze cultuur en onze werkomgeving te (her)ontwerpen, dienen we onze teams sterk en gemotiveerd te houden. Investeren in menselijk kapitaal was nog nooit zo belangrijk als vandaag!

Ben jij als bedrijfsleider zelf in flow om je teams aan te sturen met inspiratie, veerkracht, leiderschap en heldere communicatie? Ben jij een gelukkige ondernemer? Dan nodigen we jou uit voor reflectie tijdens deze inspirerende Keynote Recessie of Progressie – Ondernemend vooruitdenken.

Van Den Neste & Partners invites Business Life School voor een boeiende avond met concrete inzichten om je ondernemerschap een reset te geven. Zodat je het beste uit jezelf, je werknemers én je bedrijf kan halen. Kort en krachtig. Eenvoudig en praktisch. Mens- en resultaatgericht.

“People buy into the leader before they buy into the vision’’

Eerst jezelf opladen is noodzakelijk om je medewerkers te kunnen blijven motiveren, én inspireren. Kom je mentaal verfrissen op woensdag 7 december 18u30-22u30 en ontdek wat essentieel is in mensgericht ondernemerschap.

Welke topics komen tijdens deze keynote aan bod?

  • Inzichten voor (persoonlijk) leiderschap
  • 4 essentiële rollen voor effectieve bedrijfsleiders
  • Teammotivatie & work-life integratie
  • Het belang van bedrijfscultuur in de ‘war for talent’


Agenda

18:30 ontvangst met catering
19:30 keynote Recessie of Progressie – Ondernemend vooruitdenken
21:00 netwerkreceptie met hapjes en drankjes

Over de spreker: Kevin Geeurickx, Founder Business Life School

Kevin spreekt al meer dan 15 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis die hij opgedaan heeft in zijn favoriet vakgebied: persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een verbindende, authentieke, en no-nonsense stijl die ervoor zorgt dat ondernemers hun doelen kunnen bereiken. Zowel professioneel, persoonlijk als relationeel.

Dit is event is exclusief voor klanten en sympathisanten van het Van Den Neste & Partners netwerk.

Heb jij interesse in volgende edities? Contacteer ons op www.businesslifeschool.com/contact

Date

Dec 07 2022
Expired!

Time

6:30 pm - 10:30 pm

More Info

Read More

Location

De Lambiek
Gemeenveldstraat 1 B-1652 Beersel
Website
https://www.delambiek.be/
Read More

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *