fbpx
KBC Invites Business Life School Keynote Sterker Ondernemen

KBC Invites Business Life School – Keynote Sterker Ondernemen

De pandemie heeft ons (bedrijfs)leven onstuimig gemaakt. Onzekerheid over onze gezondheid, onze economie, onze welvaart, geopolitieke conflicten en financieel ongemak zorgen voor een enorme draaglast. De ene existentiële crisis na de andere vroeg om veerkracht, om betekenisvolle verandering… Terwijl we volop bezig zijn met ons leiderschap, onze cultuur en onze werkomgeving te (her)ontwerpen, dienen we onze teams sterk en gemotiveerd te houden. Investeren in menselijk kapitaal was nog nooit zo belangrijk als vandaag!

Ben jij als bedrijfsleider zelf in flow om je teams aan te sturen met inspiratie, veerkracht, leiderschap en heldere communicatie? Ben jij een gelukkige ondernemer? Dan nodigen we jou uit voor reflectie tijdens deze inspirerende Keynote Sterker Ondernemen.

KBC Invites Business Life School voor een boeiende avond met concrete inzichten om je ondernemerschap een reset te geven. Zodat je het beste uit jezelf, je werknemers én je bedrijf kan halen. Kort en krachtig. Eenvoudig en praktisch. Mens- en resultaatgericht.

“People buy into the leader before they buy into the vision’’

Eerst jezelf opladen is noodzakelijk om je medewerkers te kunnen blijven motiveren, én inspireren. Kom je mentaal verfrissen op dinsdag 18 oktober 18-22u en ontdek wat essentieel is in mensgericht ondernemerschap.

Welke topics komen tijdens deze keynote aan bod?

  • Inzichten voor (persoonlijk) leiderschap
  • 4 essentiële rollen voor effectieve bedrijfsleiders
  • Teammotivatie & worklife integration
  • Het belang van bedrijfscultuur in de ‘war for talent’


Agenda

18:00 ontvangst
19:00 keynote Sterker Ondernemen
21:00 receptie & netwerken

Over de spreker: Kevin Geeurickx, Founder Business Life School

Kevin spreekt al meer dan 15 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis die hij opgedaan heeft in zijn favoriet vakgebied: persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een verbindende, authentieke, en no-nonsense stijl die ervoor zorgt dat ondernemers hun doelen kunnen bereiken. Zowel professioneel, persoonlijk als relationeel.

Dit is event is exclusief voor klanten en sympathisanten van het KBC netwerk. Heb jij interesse in volgende edities? Contacteer ons op www.businesslifeschool.com/contact

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *