fbpx
Business Management Program in 1 dag

Business Management Program in 1 dag

Het Business Management Program (BMP) is een bewezen, succesvolle opleiding van 4 modules van telkens 2 dagen, specifiek gericht tot bedrijfsleiders, ondernemers en zaakvoerders.

De rode draad doorheen deze BMP – ondernemerscyclus zijn 7 inzichten, die werken als tijdloze principes en toepasbaar zijn in alle aspecten van het ondernemerschap: van leiderschap, management, sales & marketing tot coaching en communicatie. Deze 7 inzichten zorgen er net voor dat deelnemers van het cognitieve niveau (weten wat ze moeten doen) naar daadkracht evolueren (effectief doen wat ze zouden moeten doen) en zo hun doelen bereiken.

Kom proeven van Business Life School’s manier van zakendoen op 16 december en ontdek tijdens dit seminar in 1 dag wat het BMP voor jou en je bedrijf precies kan betekenen.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze interactieve trainingsdag ga je aan de slag met de 7 BMP – inzichten. Je ontwikkelt en verruimt je bewustzijn, werkt met verschillende percepties en rollen om zo jouw beoogde of gewenste verandering te realiseren. Zowel professioneel, relationeel als persoonlijk. Anders zien is anders zijn.

Aan de hand van impactvolle oefeningen en onder professionele begeleiding krijg je een leidraad aangereikt om je bedrijf te optimaliseren en je leven te balanceren. De opleidingen van Business Life School zijn steeds gebouwd op 3 pijlers: gezond boerenverstand, succesvolle, bewezen principes, én voor en door ondernemers gebracht.

Tijdens deze dag krijgt jouw ondernemerschap een boost zodat je het beste uit jezelf, je werknemers én je bedrijf kan halen. Kort en krachtig. Eenvoudig en praktisch. Mens- en resultaatgericht.

“Change yourself, change your world.’’

Eerst jezelf opladen is noodzakelijk om je team te kunnen blijven motiveren, én inspireren. Je ontdekt hoe je als zaakvoerder de dag van vandaag je mensen optimaal aanstuurt en je business verder ontwikkelt naar duurzame groei.

Kom je mentaal verfrissen en zet jezelf op scherp voor 2022. Bovendien kan je uitwisselen en verbinden met gelijkgezinde zaakvoerders tijdens de netwerklunch en de afsluitende receptie.

Welke topics komen in het Business Management Program (BMP) aan bod? Het BMP brengt organisatie en structuur binnen jouw bedrijf dankzij moderne technieken in leiderschap, management, sales, marketing, communicatie en coaching.

Praktisch:
Salons van Edel, Terbekehofdreef 13 te 2610 Antwerpen
16 december van 9u30 tem 18u30
Lunch, avondreceptie en werkboek inbegrepen
We werken met een 1+1 formule met aantrekkelijke deelnamevoorwaarden

Schrijf je nu in voor deze dag-training op donderdag 16 december van 9u30-18u30.

Schrijf je hier in

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *