fbpx

Business Management Program in 1 dag

BMP in 1 dag – Nu met promotie 1 ticket kopen + 1 ticket gratis

Het Business Management Program (BMP) is een bewezen, succesvolle opleiding van 4 modules van telkens 2 dagen, specifiek gericht tot bedrijfsleiders, ondernemers en zaakvoerders.

De rode draad doorheen deze BMP – ondernemerscyclus zijn 7 inzichten, die werken als tijdloze principes en toepasbaar zijn in alle aspecten van het ondernemerschap: van leiderschap, management, sales & marketing tot coaching & communicatie. Deze 7 inzichten zorgen er net voor dat deelnemers van het cognitieve niveau (weten wat ze moeten doen) naar daadkracht evolueren (effectief doen wat ze zouden moeten doen) en zo hun doelen bereiken.

Kom proeven van Business Life School’s manier van zakendoen op donderdag 29 juni en ontdek tijdens dit seminar in 1 dag wat het BMP voor jou en je bedrijf precies kan betekenen

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze interactieve trainingsdag ga je aan de slag met de 7 BMP – inzichten. Je ontwikkelt en verruimt je bewustzijn, werkt met verschillende percepties en rollen om zo jouw beoogde of gewenste verandering te realiseren. Zowel professioneel, relationeel als persoonlijk. Anders zien is anders zijn.

Aan de hand van impactvolle oefeningen en onder professionele begeleiding krijg je een leidraad aangereikt om je bedrijf te optimaliseren en je leven te balanceren. De opleidingen van Business Life School zijn steeds gebouwd op 4 pijlers: gezond boerenverstand, succesvolle bewezen principes, voor en door ondernemers gebracht en ADDA (anders dan de anderen).

Tijdens deze dag krijgt jouw ondernemerschap een boost zodat je het beste uit jezelf, je werknemers én je bedrijf kan halen. Kort en krachtig. Eenvoudig en praktisch. Mens- en resultaatgericht.


“Change yourself, change your world.’’


Eerst jezelf opladen is noodzakelijk om je team te kunnen blijven motiveren, én inspireren. Je ontdekt hoe je als zaakvoerder de dag van vandaag je mensen optimaal aanstuurt en je business verder ontwikkelt naar duurzame groei.

Kom je mentaal verfrissen en zet jezelf op scherp. Bovendien kan je uitwisselen en verbinden met gelijkgezinde zaakvoerders tijdens de lunch en netwerkreceptie.

Welke topics komen in het Business Management Program (BMP) aan bod? Het BMP brengt organisatie en structuur binnen jouw bedrijf dankzij moderne technieken in leiderschap, management, sales, marketing, communicatie en coaching.

Praktisch:

 • Kasteel Nieuwithof, Essensteenweg 29, 2930 Brasschaat
 • Donderdag 29 juni van 8u30 tem 18u00
 • Breaks, lunch, werkboek, schrijfmateriaal & netwerkreceptie inbegrepen
 • We werken met een 1+1 formule met aantrekkelijke deelnamevoorwaarden

 

Schrijf je vandaag nog in voor BMP in 1 dag en geniet van de volgende promotie:

1 ticket kopen + 1 ticket gratis. Dus kom met 2 voor de prijs van 1!

 

Voor wie is dit event?

Het Business Management Program is relevant voor elk type ondernemer die zowel zakelijke als persoonlijke groei wil maximaliseren.

Van een startende ondernemer, zelfstandige zaakvoerder tot een doorwinterde bedrijfsleider die zijn bedrijf zelf-werkend wil maken, of zich wil voorbereiden met een doordachte exitstrategie.

Elke ondernemer die zijn bedrijf aantrekkelijk wil maken voor young potentials en talentvolle medewerkers die op zoek zijn naar een efficiënte organisatie en bedrijfscultuur waar growth mindset en persoonlijke groei voorop staan.

Alle start- of scale-ups bedrijfsleiders die een teamgevoel willen creëren en de relaties met hun medewerkers naar een hoger niveau willen tillen.

Over de spreker: Kevin Geeurickx, Founder Business Life School

Kevin spreekt al bijna 20 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis die hij opgedaan heeft in zijn favoriet vakgebied: persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een verbindende, authentieke, en no-nonsense stijl die ervoor zorgt dat ondernemers hun doelen kunnen bereiken. Zowel professioneel, persoonlijk als relationeel.

Meer weten over Business Management Program? Bezoek www.businesslifeschool.com/bmp

 

Schrijf je hier in

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Jun 29 2023

Time

8:30 am - 6:00 pm

More Info

Schrijf je in

Location

Nieuwithof
Essensteenweg 29 Brasschaat
Website
https://nieuwithof.be/
Schrijf je in

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *