fbpx

Vakantie of vooruitgang? Business Management Program in 1 dag

Vakantie of Vooruitgang? BMP in 1 dag

De zomermaanden zijn dé maanden bij uitstek om het even wat rustiger aan te doen en vakantie te nemen. En dat is absoluut noodzakelijk. Als jij in deze periode ook nog mentale verfrissing zoekt om je bedrijf verder te optimaliseren en je leven te balanceren, dan is het event “Vakantie of Vooruitgang – BMP in 1 dag” zeker iets voor jou. Of je nu wil bouwen of unpluggen deze zomer, je krijgt ongetwijfeld concrete acties en motivatie mee!

Kom proeven van Business Life School’s manier van zakendoen op donderdag 29 juni en ontdek tijdens dit “BMP in 1 dag” wat het Business Management Program precies kan betekenen voor jou en je bedrijf.

Het Business Management Program (BMP) is een bewezen, succesvolle opleiding specifiek gericht tot bedrijfsleiders, ondernemers en zaakvoerders opgebouwd uit 4 modules van telkens 2 dagen:

1. Leiderschap – Visie en strategie bepalen
2. Management – Systemen en structuur organiseren
3. Sales & marketing – Nieuwe klanten genereren
4. Coaching & communicatie – Mensen en interne klanten verbinden.

De rode draad doorheen deze BMP-ondernemerscyclus is de persoonlijke ontwikkeling die de zaakvoerder (of manager) doormaakt. We werken met 7 inzichten, die werken als tijdloze principes en toepasbaar zijn in alle aspecten van ondernemerschap. Ze helpen om je visie kracht bij te zetten, de structuur en organisatie van mensen en systemen op poten te zetten. En ook veerkrachtig om te gaan met tegenslag. Je zelfcommunicatie wordt krachtiger, waardoor je meer impact krijgt op medewerkers en klanten met wie je samenwerkt.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze interactieve opleidingsdag krijg je als het ware een mini BMP voorgeschoteld. In het eerste deel werken we met 7 BMP- inzichten: een psychologisch model om je bewustzijn verder te ontwikkelen en te verruimen. Deze aanpak zorgt ervoor dat deelnemers van het cognitieve niveau (weten wat ze moeten doen) naar daadkracht evolueren (effectief doen wat ze zouden moeten doen), én zo hun doelen bereiken.

Eenmaal ons brein open staat, werken we in het tweede deel van dit seminar aan de hand van de 4 BMP-modules en jouw rol als zaakvoerder. We werken vooral rond strategie met de belangrijkste kennis & vaardigheden per module. Wat moet je precies doen als leider, manager, trainer en coach in jouw bedrijf? Hoe maak je jouw eigen sales systeem, zodat je op een duurzame manier omzet kan genereren?

Tijdens deze dag krijg je impactvolle oefeningen en onder professionele begeleiding een leidraad aangereikt om je bedrijf te optimaliseren en je leven te balanceren.

De opleidingen van Business Life School zijn steeds gebouwd op 4 pijlers: gezond boerenverstand, succesvolle bewezen principes, voor en door ondernemers gebracht en ADDA (anders dan de anderen).

Waarom zou je inschrijven? Op 1 dag krijgt jouw ondernemerschap een boost zodat je het beste uit jezelf, je werknemers én je bedrijf kan halen. Kort en krachtig. Eenvoudig en praktisch. Mens- en resultaatgericht.

“Geen duurzame groei zonder persoonlijke ontwikkeling.”

Kom je mentaal verfrissen en zet jezelf op scherp. Bovendien kan je uitwisselen en verbinden met gelijkgezinde zaakvoerders tijdens de lunch en netwerkreceptie.

Praktisch:

  • Kasteel Nieuwithof, Essensteenweg 29, 2930 Brasschaat
  • Donderdag 29 juni van 8u30 tem 18u00
  • Breaks, lunch, werkboek, schrijfmateriaal en afsluitende receptie inbegrepen
  • We werken met een 1+1 formule met aantrekkelijke deelnamevoorwaarden

Schrijf je vandaag nog in voor BMP in 1 dag en geniet van de volgende promotie: 1 ticket kopen + 1 ticket gratis. Dus kom met 2 voor de prijs van 1!

————————

Voor wie is dit event?

Het Business Management Program is relevant voor elk type ondernemer die zowel zakelijke als persoonlijke groei wil maximaliseren.

Van een startende ondernemer, zelfstandige zaakvoerder tot een doorwinterde bedrijfsleider die zijn bedrijf zelf-werkend wil maken, of zich wil voorbereiden met een doordachte exitstrategie.

Elke ondernemer die zijn bedrijf aantrekkelijk wil maken voor young potentials en talentvolle medewerkers die op zoek zijn naar een efficiënte organisatie en bedrijfscultuur waar growth mindset en persoonlijke groei voorop staan.

Alle start- of scale-ups bedrijfsleiders die een teamgevoel willen creëren en de relaties met hun medewerkers naar een hoger niveau willen tillen.

Over de spreker: Kevin Geeurickx, Founder Business Life School

Kevin spreekt al bijna 20 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis die hij opgedaan heeft in zijn favoriete vakgebied: persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een verbindende, authentieke, en no-nonsense stijl die ervoor zorgt dat ondernemers hun doelen kunnen bereiken. Zowel professioneel, persoonlijk als relationeel.

 

Schrijf je hier in

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *