fbpx

BMP in 1 dag: 7 inzichten om sterker in werk & leven te staan

Het Business Management Program (BMP) is een bewezen, succesvolle opleiding van 4 modules van telkens 2 dagen, specifiek gericht tot bedrijfsleiders, ondernemers en zaakvoerders.

De rode draad doorheen deze BMP – ondernemerscyclus zijn 7 inzichten, die werken als tijdloze principes en toepasbaar zijn in alle aspecten van het ondernemerschap: van leiderschap, management, sales & marketing tot coaching & communicatie. Deze 7 inzichten zorgen er net voor dat deelnemers van het cognitieve niveau (weten wat ze moeten doen) naar daadkracht evolueren (effectief doen wat ze zouden moeten doen) en zo hun doelen bereiken.

 

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze interactieve trainingsdag ga je aan de slag met de 7 BMP – inzichten. Je ontwikkelt en verruimt je bewustzijn, werkt met verschillende percepties en rollen om zo jouw beoogde of gewenste verandering te realiseren. Zowel professioneel, relationeel als persoonlijk. “Anders zien is anders zijn.”

Aan de hand van impactvolle oefeningen en onder professionele begeleiding krijg je een leidraad aangereikt om je bedrijf te optimaliseren en je leven te balanceren. De opleidingen van Business Life School zijn steeds gebouwd op 3 pijlers: gezond boerenverstand, succesvolle, bewezen principes en voor en door ondernemers gebracht.

Tijdens deze dag krijgt jouw persoonlijk leiderschap een boost zodat je het beste uit jezelf, je collega’s én je bedrijf kan halen. Kort en krachtig. Eenvoudig en praktisch. Mens- en resultaatgericht.

“Change yourself, change your world.’’

Eerst jezelf opladen is noodzakelijk om goed in een team te kunnen functioneren, er te zijn voor de mensen uit je omgeving én bij te dragen tot het doel van het bedrijf. Je ontdekt hoe je als professional de dag van vandaag jezelf optimaal aanstuurt en meer begrip en samenwerking kan bekomen met je collega’s zodat het bedrijf verder kan evolueren naar duurzame groei. Het is een dag van persoonlijke ontwikkeling waardoor je ook zakelijk zal groeien.

Praktisch:

• Van der Valk hotel, Luitenant Lippenslaan 66, 2140 Antwerpen

• Donderdag 20 oktober van 9u30 tem 17u30

• Breaks, lunch, en werkboek inbegrepen

Schrijf je nu in voor deze dagtraining op donderdag 20 oktober van 9u30-17u30

.

Schrijf je hier in

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *