fbpx

Business Management Program in 1/2 dag – Recessie of progressie?

Economische omstandigheden die we zelf niet in hand hebben, wat doen we daarmee? Niet veel! We kunnen enkel nieuwe keuzes maken en onze focus verleggen. En als we toch niet weten wat de toekomst brengt, is het dan niet constructiever om een positieve focus te behouden? Jawel! Want dat geeft meer energie en veerkracht, wat we precies nodig hebben in het huidig klimaat.

Hoe zou het zijn als je in je rol van zaakvoerder en expert in je vak ook nog doeltreffend kan leiden en coachen? Skills die voor teammotivatie essentieel zijn. En je dient jezelf ook steeds gemotiveerd te houden, toch?

Tijdens dit gratis, live event kan je in een halve dag proeven van handvaten en systemen om te evolueren van een efficiënte manager naar een mensgerichte bedrijfsleider. Om vanuit visie en strategie je mensen aan te sturen met effectief leiderschap, een aantrekkelijke bedrijfsidentiteit en een positieve bedrijfscultuur.

Een ondernemer heeft meerdere rollen te vervullen in zijn bedrijf en daar hoort een complete skillset bij. Op BMP in ½ dag krijg je hier een klare kijk op!

Welke topics komen aan bod tijdens BMP in ½ dag?

Het Business Management Program (BMP) brengt organisatie en structuur binnen jouw bedrijf dankzij moderne technieken in leiderschap, management, sales, marketing, communicatie en coaching. Je ontdekt hoe je als zaakvoerder je mensen optimaal aanstuurt en je business verder ontwikkelt naar duurzame groei.

Concreet word je tijdens dit event ook geïnspireerd met:

  • Inzichten voor (persoonlijk) leiderschap
  • 4 essentiële rollen voor effectieve bedrijfsleiders
  • Teammotivatie & worklife integration
  • Het belang van bedrijfscultuur in de ‘war for talent’

 

Wat kan je verwachten tijdens BMP in ½ dag?

  • 3-uur gratis live event boordevol tips en tricks
  • Mens- en resultaatgericht
  • Ruimte voor interactie met spreker
  • Uitwisselen en netwerken met gelijkgezinde ondernemers
  • Door het interactieve karakter van deze live training, kan je heel gericht klankborden en zaken aanraken waarmee jij worstelt.

 

Agenda:
9u30 ontvangst
10u00 deel 1
11u20 break met healthy snacks
11u40 deel 2
13u00 healthy lunch

Waar en wanneer: Salons van Edel, Terbekehofdreef 13, 2610 Antwerpen, op woensdag 23 november 2022 9u30-14u00

Schrijf je vandaag nog in voor BMP in ½ dag!
—————-

Voor wie?
Het Business Management Program is relevant voor elk type ondernemer die zowel zakelijke als persoonlijke groei wil maximaliseren.
Van een startende ondernemer, zelfstandige zaakvoerder tot een doorwinterde bedrijfsleider die zijn bedrijf zelf-werkend wil maken, of zich wil voorbereiden met een doordachte exitstrategie.
Elke ondernemer die zijn bedrijf aantrekkelijk wil maken voor young potentials en talentvolle medewerkers die op zoek zijn naar een efficiënte organisatie en bedrijfscultuur waar growth mindset en persoonlijke groei voorop staan.
Alle start- of scale-ups bedrijfsleiders die een teamgevoel willen creëren en de relaties met hun medewerkers naar een hoger niveau willen tillen.

Over de spreker: Kevin Geeurickx, Founder Business Life School
Kevin spreekt al meer dan 15 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis die hij opgedaan heeft in zijn favoriet vakgebied: persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een verbindende, authentieke, en no-nonsense stijl die ervoor zorgt dat ondernemers hun doelen kunnen bereiken. Zowel professioneel, persoonlijk als relationeel.
Meer weten over Business Management Program? Bezoek www.businesslifeschool.com/bmp

 

Schrijf je hier in

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *