fbpx

Business Management Program in 1/2 dag – Vertragen is vooruitgaan

Expertise in je vak is niet hetzelfde als daadkrachtig management om je zaak te doen groeien, toch?

Heb jij al eens stil gestaan bij je eigen leiderschapskills? Durf jij al eens op de rem staan om de werking van je bedrijf in vraag te stellen? Ben jij als leider zelf in flow om je teams aan te sturen met inspiratie, motivatie en veerkracht? Of leven er beperkende overtuigingen of zelf-sabotagesystemen die jou uit balans brengen?

Het gebeurt vaak als ondernemer dat we weten wat we moeten doen, maar toch doen we het niet. Dan nodigen wij jou uit om te reflecteren! Om de tijd te nemen om in rust niet alleen naar je hoofd te luisteren, maar ook stil te staan bij wat je hart inspreekt. Om doelbewust te kunnen kiezen voor niet-dringende & belangrijke zaken die voor jou als zaakvoerder tellen en jou in focus brengen. Hoe zou het zijn als je in je rol van zaakvoerder ook nog doeltreffend kan leiden en coachen?

“Vertragen is vooruitgaan”

Tijdens dit gratis event kan je in een halve dag proeven van handvaten en systemen om te evolueren van een efficiënte manager naar een mensgerichte bedrijfsleider. Om vanuit visie en strategie je mensen aan te sturen én te motiveren met effectief leiderschap, een aantrekkelijke bedrijfsidentiteit en een positieve bedrijfscultuur.

Een ondernemer heeft zoveel rollen te vervullen in zijn bedrijf en daar hoort een complete skillset bij. Ontdek meer op BMP in ½ dag!

 

Welke topics komen aan bod tijdens BMP in ½ dag?

Het Business Management Program (BMP) brengt organisatie en structuur binnen jouw bedrijf dankzij moderne technieken in leiderschap, management, sales, marketing, communicatie en coaching. Je ontdekt hoe je als zaakvoerder je mensen optimaal aanstuurt en je business verder ontwikkelt naar duurzame groei.

Concreet word je tijdens dit event ook geïnspireerd met:

  • 7 inzichten voor (persoonlijk) leiderschap
  • 4 essentiële rollen voor effectieve bedrijfsleiders
  • Teammotivatie & worklife integration
  • Het belang van bedrijfscultuur in de ‘war for talent’

 

Wat kan je verwachten tijdens BMP in ½ dag?

  • 3-uur gratis live event boordevol tips en tricks
  • Mens- en resultaatgericht
  • Ruimte voor interactie met spreker
  • Uitwisseling met gelijkgezinde ondernemers
  • Door het interactieve karakter van deze live training, kan je heel gericht klankborden en zaken aanraken waarmee jij worstelt.

 

Agenda:

8u30 ontvangst

9u deel 1

10u20 break met healthy snacks

10u40 deel 2

12u healthy lunch


Waar en wanneer:
Salons Van Edel in Wilrijk op dinsdag 13 september 2022 8:30-13u

Schrijf je vandaag nog in voor BMP in ½ dag!

————————

Voor wie?

Het Business Management Program is relevant voor elk type ondernemer die zowel zakelijke als persoonlijke groei wil maximaliseren.

Van een startende ondernemer, zelfstandige zaakvoerder tot een doorwinterde bedrijfsleider die zijn bedrijf zelf-werkend wil maken, of zich wil voorbereiden met een doordachte exitstrategie.

Elke ondernemer die zijn bedrijf aantrekkelijk wil maken voor young potentials en talentvolle medewerkers die op zoek zijn naar een efficiënte organisatie en bedrijfscultuur waar growth mindset en persoonlijke groei voorop staan.

Alle start- of scale-ups bedrijfsleiders die een teamgevoel willen creëren en de relaties met hun medewerkers naar een hoger niveau willen tillen.


Over de spreker: Kevin Geeurickx, Founder Business Life School

Kevin spreekt al meer dan 15 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis die hij opgedaan heeft in zijn favoriet vakgebied: persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een verbindende, authentieke, en no-nonsense stijl die ervoor zorgt dat ondernemers hun doelen kunnen bereiken. Zowel professioneel, persoonlijk als relationeel.

Meer weten over Business Management Program? Bezoek www.businesslifeschool.com/bmp

 

Schrijf je hier in

Date

Sep 13 2022
Expired!

Time

8:30 am - 1:00 pm

More Info

Schrijf je in

Location

Salons Van Edel
13 Terbekehofdreef, 2610 Antwerpen
Website
https://www.salonsvanedel.be/
Schrijf je in

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *