fbpx

Fietsen De Geus invites Business Life School – Business in beweging

“Het (bedrijfs)leven is als fietsen, om je evenwicht te houden moet je in beweging blijven.”

Heb jij al eens stil gestaan bij je eigen leiderschapskills? Durf jij al eens op de rem te gaan staan om de werking van je bedrijf in vraag te stellen? Ben jij als leider zelf in flow om je teams aan te sturen met inspiratie, motivatie en veerkracht? Of leven er beperkende overtuigingen of zelf-sabotagesystemen die jou uit balans brengen?

Het gebeurt vaak als ondernemer dat we weten wat we moeten doen, maar toch doen we het niet. Dan nodigen wij jou uit om te reflecteren! Om je business in beweging te brengen door juist te vertragen. Om de tijd te nemen om in rust niet alleen naar je hoofd te luisteren, maar ook stil te staan bij wat je hart inspreekt. Om doelbewust te kunnen kiezen voor niet-dringende & belangrijke zaken die voor jou als zaakvoerder tellen en jou in focus brengen. Hoe zou het zijn als je in je rol van zaakvoerder ook nog doeltreffend kan leiden & coachen, en in de volgende versnelling kan gaan? Een ding is zeker: het wordt een rit om niet te vergeten!

“Business in beweging, vertragen = vooruitgaan”

Tijdens dit sportieve event dat je wordt aangeboden door Fietsen De Geus – Veloplan & Business Life School, kan je je naast lichamelijk, ook mentaal op scherp zetten. Kom proeven van handvaten en systemen om te evolueren van een efficiënte manager naar een mensgerichte bedrijfsleider. Om vanuit visie en strategie je mensen aan te sturen én te motiveren met effectief leiderschap, een aantrekkelijke bedrijfsidentiteit en een positieve bedrijfscultuur.

Een ondernemer heeft zoveel rollen te vervullen in zijn bedrijf en daar hoort een complete skillset bij. Maak je klaar om trappend op weg te gaan naar succes. Ontdek meer bij de keynote Business in beweging!

Welke topics komen aan bod tijdens Business in beweging?

We brengen tijdens deze keynote onder andere topics uit het Business Management Program (BMP). Dit programma brengt organisatie en structuur binnen jouw bedrijf dankzij moderne technieken in leiderschap, management, sales, marketing, communicatie en coaching. Je ontdekt hoe je als zaakvoerder je mensen optimaal aanstuurt en je business verder ontwikkelt naar duurzame groei.

Concreet word je tijdens deze keynote ook geïnspireerd met:

 • 7 inzichten voor (persoonlijk) leiderschap
 • 4 essentiële rollen voor effectieve bedrijfsleiders
 • Teammotivatie & worklife integration
 • Het belang van bedrijfscultuur in de ‘war for talent’


Wat kun je verwachten tijdens Business in beweging?

 • 2-u (optionele) zakelijke fietstocht,
 • 2-u live keynote boordevol tips & tricks,
 • Ruimte voor interactie met spreker,
 • UItwisseling met gelijkgezinde zaakvoerder tijdens netwerkreceptie


Agenda

 • 16u – 18u Business Bike Ride (optioneel)
 • 18u – 19u Walking dinner (optioneel)
 • 19u – 21u Keynote Business in beweging
 • 21u – 22u Receptie & netwerken


Waar en wanneer
:

De Geus Centraal – Groenstraat 31 B-2640 Hove, dinsdag 6 juni 2023

Schrijf je nu in voor Business in beweging met de volgende persoonlijke toegangscode: EVN_22

Over de spreker: Kevin Geeurickx, Founder Business Life School

Kevin spreekt al bijna 20 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis die hij opgedaan heeft in zijn favoriet vakgebied: persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een verbindende, authentieke, en no-nonsense stijl die ervoor zorgt dat ondernemers hun doelen kunnen bereiken. Zowel professioneel, persoonlijk als relationeel.

Heb jij interesse in volgende edities? Contacteer ons op www.businesslifeschool.com/contact

Date

Jun 06 2023
Expired!

Time

4:00 pm - 10:00 pm

More Info

Schrijf je in

Location

De Geus Centraal
Groenstraat 31 B- 2640 Hove
Schrijf je in

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *