fbpx

Investeer nu

  • Creëer duurzaam succes
  • Meer winst, meer structuur, vrijheid en levenskwaliteit
  • Gun jezelf meer energie en focus
  • Voor slechts 95 euro

Zij gingen je voor

“De opleidingen van het BMP zijn evenwichtig opgebouwd en hebben mij boeiende zaken bijgebracht: hoe een coachende communicator zijn voor mijn team, alles over menselijke drijfveren ontdekken, mezelf als leider kunnen zien. Ik heb mijn medevennoten ook het traject aanbevolen, omdat ik als oprichter en bezieler de continuïteit bij Van Den Neste in de verre toekomst wens te garanderen.”

Wim Van Den Neste

Zaakvoerder, Van Den Neste & Partner Boekhouding & Fiscaliteit

Het BMP is gewoon een must voor iedere welwillende ondernemer die bewust aan zichzelf en zijn bedrijf wil werken. Bij de module Management Opstart-IK model en Communicatie vielen de puzzelstukjes bij elkaar. De inhoud en oefeningen van de opleidingen zijn nuttig en goed gedoseerd. Ook enorm genoten van de openheid die er bij de deelnemers ontstond. Een fijne groep om mee samen te werken.”

Valeska Crab

Zaakvoerder, Dpo4You

Tijdens het Business Management Program heb ik, nogmaals, gerealiseerd dat ik nog te veel in de stress zit van het doen, doen, doen. Het belangrijkste inzicht is dat ik dankzij meer organisatie en planning nog meer kan focus leggen op belangrijke, niet-dringende zaken.

 

 

 

Philip Rokegem

Zaakvoerder, Cornelis & Partners Real Estate

Zij kwamen naar ons eerste event

Wanneer heb jij als ondernemer
nog eens tijd gemaakt voor jezelf?

Leer hoe jij je bedrijf verder kan optimaliseren
en meer work life balans in je leven kan brengen.

Kevin Geeurickx

Spreker, Coach & Strategie

+1500 ondernemers geholpen
+55 inspirerende events
+20 opleidingen
4,9 sterren op Google Reviews

Kevin heeft 20 jaar ervaring in sales, management en business. Hij spreekt al meer dan 15 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis in zijn favoriete vakgebied: persoonlijke ontwikkeling.

Kevin Geeurickx

Spreker, Coach & Strategie

+1500 ondernemers geholpen
+55 inspirerende events
+20 opleidingen
4,9 sterren op Google Reviews

Kevin heeft 20 jaar ervaring in sales, management en business. Kevin spreekt al meer dan 15 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis in zijn favoriete vakgebied: persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek onze events

No event found!
No event found!