fbpx
Business Management Program / Coaching & Communicatie

Coaching & Communicatie

Ook al wordt onze maatschappij en het bedrijfsleven ondersteboven gezet door digitale revolutie en een razendsnelle technologische vooruitgang, we doen nog steeds zaken met mensen én voor mensen.

Naast beproefde businessmodellen en een frictieloze, digitale strategie hebben we vandaag meer nodig om veerkrachtig te kunnen omgaan met economisch-maatschappelijke events en hogere verwachtingen van onze interne en externe klanten.

Het motiveren van je interne klanten (lees: medewerkers), je teams effectief aansturen, je partners overtuigen van bepaalde beslissingen, dat doe je met heldere communicatie en constructieve dialoog. We leren je werken met 2 praktische communicatiemodellen waardoor je een empathische en resultaatgerichte communicator wordt.

Aan de hand van de logische niveaus begrijp je beter wat je moet zeggen en hoe je het moet zeggen om impact te maken. Je zal leren wanneer je dient in te zetten op vaardigheidsniveau dan wel op overtuigingsniveau, wat cruciaal is om resultaatgericht te communiceren en te coachen. Up en downchunken wordt een tweede natuur, waardoor je gesprekspartners zich begrepen voelen. Als dat gebeurt, opent het brein zich en wordt je gesprekspartner ontvankelijker voor je verzoeken. Eerst begrijpen, dan pas begrepen worden. “That’s the way to go.”

Door het toepassen van 10 eenvoudige, maar krachtige coaching- en communicatietips ontwikkel jij je people management skills. Je leert werken met 4 voorkeurtypes in communicatie, gebaseerd op het werk van Carl Gustav Jung, zodat jij een meestercommunicator wordt.

Module Coaching & Communicatie: Betrokkenheid is groei

In deze module krijg je alle technieken mee om helder te communiceren en doeltreffend te coachen:

● Informatieverwerking: de basis van communicatie
● Oefen met 2 praktische communicatiemodellen
● Duurzaam coachen via de logische niveaus
● Ontwikkel je people management skills
● MIK: Motivatie van de Interne Klant
● 10 coaching- en communicatietips
● De 4 kleuren in communicatie

Voordelen van onze opleidingen

Better results, better life

 Zakelijke groei: of je nu meer winst, structuur of vrijheid verlangt

Inzicht in emotionele intelligentie en zelf-bewustzijn

Persoonlijke ontwikkeling, kiezen vanuit je essentie

Duurzame people management skills

Meer tijd voor nieuwe projecten

Meer energie en focus

Authentieke(re) relaties

Levenskwaliteit

Testimonials

“Deze BMP opleiding is voor mij vooral een bevestiging, een orgelpunt, een synthese van wat ik allemaal diep in mezelf al wist, van losse puzzelstukjes die nu in elkaar schuiven tot één mooi geheel.”

Tom V.

Motiverend, inspirerend, empowering. Uit het (bedrijfs-)leven gegrepen. Doelgerichte en transparante modellen, doorspekt met praktijkervaring. “

Jan-Pieter D.

Wat een boost! Een nieuw begin voor mijn bedrijf. Eindelijk heb ik de juiste structuur en handvaten gekregen om mijn bedrijf te runnen.”

Amélie B.